Qi change

Shiatsu en Qi gong healing

Qi is energie en verbind het welzijn van de denkgeest met het universum

Shiatsu en spring forest Qi gong healing zijn twee holistische therapieen die ik geef in mijn praktijk. Het uitgangspunt is dat lichaam en geest één is, met als doel de balans tussen lichaam en geest te herstellen en de resultaten zijn geweldig , wanneer je shiatsu en healing combineert met therapie of coaching.

 

 

Een jaar na mijn burn-out begon ik met de opleiding voor shiatsu therapie. Ik vond het heerlijk om gemasseerd te worden, maar had nooit de animo om een ander te masseren. Na mijn eerste les was ik verkocht. Ik werkte alweer full time, maar was nog wel steeds heel moe. Na mijn eerste les zat ik nog vol met energie terwijl de les in de avond werd gegeven. Ik realiseerde me dat, als ik helemaal in balans wilde komen, ik ook lichaamswerk moest gaan doen. Iedere week ging ik een avond naar school en het was een feest. Ik merkte dat mijn lichaam voelbaar opknapte  en ik gedurende de dagen na de les, veel meer energie kon vasthouden. Dus ik kan je uit eigen ervaring zeggen, dat het lichaamswerk echt de “kers” op de taart is.

Shiatsu en Qi gong healing brengt jou;

 • Ontspanning in je lichaam
 • Balans tussen lichaam en geest
 • Contact met je spirituele bewustzijn
 • Meer energie
 • En zo veel meer

Shiatsu en Qi gong healing kun je ook helpen bij;

 • Slapeloosheid
 • Rusteloosheid
 • Teveel chaos in het hoofd
 • PMS
 • Obstipatie
 • En zo veel meer

Waar wil je zijn over 3 maanden?

Weet jij waar je over drie maanden staat als je nu niets doet? 
Als je het idee hebt dat de burn-out je is overkomen en je het idee hebt dat iemand buiten jou ‘ de schuld’ draagt van waar je nu in zit, zal je waarschijnlijk nog steeds boos zijn op de persoon die ‘ de schuld ‘ draagt en hoop je dat er iemand is die jou leven makkelijker, gelukkiger, liefdevoller maakt. Weet ook, dat NIEMAND verantwoordelijk is voor jou geluk, als alleen jezelf.

 

Weet jij waar je over drie maanden staat als je nu wel iets doet?
Als je nu wel iets doet, wel de stappen gaat nemen, pak je de regie terug van je eigen leven. Je geeft jezelf de kans om je mooiste leven te leven, doordat je bewuster je keuzes gaat maken en je gedachten kan her programmeren. Je bent degene die je eigen leven makkelijker, gelukkiger en liefdevoller maakt.

 

Een losse shiatsu en Qi gong healing sessie duurt 60 minuten. 

Shiatsu/ healing sessie          75,- euro incl BTW

 

 

Let op! Shiatsu en hypnotherapie worden (meestal) vergoed door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent.

Contact

Key2joy

Anne Maria Gest

Flevostraat 47

1442 PT Purmerend

info@key2joy.nl

Praktijk gegevens

KvK: 69930244

BTW: NL001596121B05

LVNT: 21.005

RBCZ: 190389R

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement

Lid: 21.005

Licentie: 190389R