Heb je al een gratis coach gesprek ontvangen? Zo nee, vraag deze dan NU aan.

 

Heb je al een coach gesprek met mij gehad of ben je al overtuigd na het lezen van mijn website? Ik weet in ieder geval zeker dat ik je op weg kan helpen, zodat je de stappen gaat maken die nodig zijn om van een burn-out naar een leven met voldoening te gaan.

 

Wat we gaan doen ligt ook een beetje aan waar je al bent in het proces.

 

Ben je er sinds kort pas achter dat je een burn-out hebt en vind je het moeilijk om dit te accepteren?

Kies dan voor Qi Change.

 

Of zit je er middenin en wil je meer inzicht hebben waarom jij een burn-out hebt?

Kies dan voor Binnenstebuiten en Qi change.

 

Of ben al wat langer onderweg en ben je meer op zoek naar handvatten om het oude patroon voorgoed achter je te laten?

Kies dan voor Qi change en sleutel tot geluk.

 

Therapie is kijken naar je verleden en coaching is werken aan je toekomst.

Binnenstebuiten;

Met hypnotherapie gaan we samen het avontuur aan om inzichtelijk te krijgen waarom je deze burn-out nu hebt Je zal zien dat er veel meer achter de burn-out zit dan alleen maar de drukte niet meer aankunnen.  Met verschillende methodes gaan we terug naar je fundering. De ervaringen die je in het verleden hebt meegemaakt, die je gevormd hebben tot wie je nu bent.

Belangrijk is dat je dit niet alleen doet! Ik ben bij je en zal je op een liefdevolle en respectvolle manier je terugbrengen naar de kern.

Wanneer we werken aan de oorzak, verdwijnt het gevolg. 

Qi change;

Met shiatsutherapie en Qi-gong healing gaan we het contact tussen lichaam en geest herstellen. Ook gaan we het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren, zodat het energieniveau in balans komt.

Met een burn-out zit je al zo lang in je hoofd, dat je het lijf (bijna) niet meer voelt. Het zal je niet verbazen dat je (bewust of onbewust) heel veel spanning in je lichaam vasthoudt in de jaren voorafgaand aan je burn-out.

Shiatsutherapie in combinatie met hypnotherapie of coaching versnelt je proces aanzienlijk, aangezien er zowel met lichaam als met geest gewerkt wordt.

Sleutel tot geluk;

Met coaching gaan we werken aan de nieuwe jij. Een jij waarbij je kan zeggen, Ik leef het leven zoals ik het wil, ik neem mijn ruimte in en sta open in volle vertrouwen naar de wereld met mezelf op de eerste plaats.

De overtuigingen die je hebt en niet meer voor je werken gaan we ombuigen naar nieuwe overtuigingen. Je krijgt inzicht in wie je wilt zijn, waar je nu staat en waar je naartoe wilt en wat je hiervoor nodig hebt. Ik geef je de handvatten waar je de draai kan maken van een leven met drukte en moeten naar een leven waarin je voldoening ervaart.

Contact

Key2joy

Anne Maria Gest

Flevostraat 47

1442 PT Purmerend

info@key2joy.nl

Praktijk gegevens

KvK: 69930244

BTW: NL001596121B05

LVNT: 21.005

RBCZ: 190389R

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement

Lid: 21.005

Licentie: 190389R