Therapie is kijken naar je verleden en coaching is werken aan je toekomst.

Binnenstebuiten;

Met hypnotherapie gaan we samen kijken  waarom je steeds tegen bepaalde gedachten, reacties of gevoelens aanloopt, die je belemmeren om de beste versie van jezelf te worden en je leukste leven te leven.

Je zult ervaren, dat de manier zoals je geprogrammeerd bent ( de overtuigingen en gedachten), op een simpele manier getransformeerd kunnen worden.

Met verschillende methodes gaan we terug naar je fundering. De ervaringen die je in het verleden hebt meegemaakt, die je gevormd hebben tot wie je nu bent.

Belangrijk is dat je dit niet alleen doet! Ik ben bij je en zal je op een liefdevolle en respectvolle manier je terugbrengen naar de kern.

Wanneer we werken aan de oorzaak, verdwijnt het gevolg.

Zie hypnotherapie voor meer informatie.

Qi change;

Met shiatsutherapie en Qi-gong healing gaan we het contact tussen lichaam en geest herstellen. Ook gaan we het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren, zodat het energieniveau in balans komt.

Met een burn-out zit je al zo lang in je hoofd, dat je het lijf (bijna) niet meer voelt. Het zal je niet verbazen dat je (bewust of onbewust) heel veel spanning in je lichaam vasthoudt in de jaren voorafgaand aan je burn-out.

Ook helpt shiatsu bij veel andere lichamelijke en geestelijke ongemakken. Zie shiatsu voor welke ongemakken.

Shiatsutherapie in combinatie met hypnotherapie of coaching versnelt je proces aanzienlijk, aangezien zowel het lichaam als de geest gevoed worden.

 

Sleutel tot geluk;

Met coaching gaan we werken aan nieuwe overtuigingen en positievere gedachtengangen.

Ik ga je helpen je zelfvertrouwen op te bouwen, je zelf een hogere prioriteit te geven, zodat je inzet vergroot, waardoor je resultaten gaat bereiken.

We stellen een doel vast en nemen het plan door waarmee je actie kan ondernemen

De overtuigingen die je hebt en niet meer voor je werken gaan we ombuigen naar nieuwe overtuigingen. Je krijgt inzicht in wie je wilt zijn, waar je nu staat en waar je naartoe wilt en wat je hiervoor nodig hebt. Ik geef je de handvatten waar je de draai kan maken van een leven met drukte en moeten naar een leven waarin je voldoening ervaart.

Zie sleutel tot geluk voor meer informatie.

Contact

Key2joy

Anne Maria Gest

Flevostraat 47

1442 PT Purmerend

info@key2joy.nl

Praktijk gegevens

KvK: 69930244

BTW: NL001596121B05

LVNT: 21.005

RBCZ: 190389R

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement

Lid: 21.005

Licentie: 190389R