The final step; Dit is de stap die je leven kan veranderen.

S’ morgens sta je op en daar is die stem die je verteld wat er op je to-do lijst staat. Nog voordat je uit bed bent voel je je al opgejaagd met alles wat je te wachten staat. In je hoofd bereid je al een plan voor, hoe je je dag het meest efficiënt kan indelen. Je hoopt dat er ergens een gaatje is waar je een moment kan ontspannen. Als het moment dan daar is dat je even kan ontspannen ben in je hoofd al bezig wat je nu beter kan gaan doen, zodat je alles af kan krijgen vandaag. Tijdens de afwerking van je to-do lijst wil je natuurlijk geen “nee” zeggen tegen je collega die hulp nodig heeft of je kind die graag iets wilt, of je partner niet tot last zijn, die na een dag hard werken ook zijn verdiende rust mag nemen. HERKENBAAR?

En je realiteit is nu dat je …

 

 • Nog steeds in oude gewoontes terugvalt.
 • Je schuldig voelt als je NEE zegt tegen de ander.
 • Dat je echt wilt transformeren naar een nieuwe jij die voldoening in het leven wilt ervaren.
 • Meer spiritualiteit in je leven wilt verwelkomen.
 • Meer voor jezelf wilt gaan staan, meer zelfvertrouwen en dus je angst transformeren.

” Als je vrij wilt zijn, ben je dan ook bereid je eigen manier van naar ervaringen te kijken op te geven? “

Tijdens mijn burn-out heb ik weleens gedacht dat het me nooit zou lukken mijn leven om te gooien. Dat ik gedoemd was om deze manier van leven voor altijd te leven. 
​Dit zijn natuurlijk een paar van de kritische stemmetjes die altijd gewend zijn om zo tegen je te praten en waar jij je veilig bij voelt. 

Het is natuurlijk absurd dat jij je leven niet zou kunnen omgooien, omdat de kritische stemmen je overtuigen van iets wat ze al merendeels van je leven doen; je een vorm van veiligheid geven en je in je comfort zone laten zitten. 
Stel je nu voor dat je, al is het maar één kritische stem in twijfel zou brengen. Stel je voor dat je tegen die ene kritische stem zou zeggen, ik twijfel aan jou waarheid of misschien lukt het me wel! Wat zou er dan gebeuren?

” Als je doet wat je al deed, krijg je wat je al kreeg”.

Na vier maanden thuis te hebben gezeten, begon ik weer een paar uurtjes per week te werken. Thuis hadden we een aantal afspraken gemaakt over de verdeling van de taken, waardoor ik meer tijd voor mezelf had. Tijdens de tweede werkdag barste ik in janken uit. In mijn ogen was alles veranderd en voelde ik mij niet meer op mijn plek. Ik voelde me een mismatch. Langzaam maar zeker werden de uren opgevoerd en daarmee ook de oude gewoontes. Het is ongelofelijk hoe snel je weer terug kan gaan in oude patronen. 
In de periode dat ik thuis heb gezeten, heb ik mij voornamelijk beziggehouden met rust, reinheid, regelmaat en therapeutische interventie. Ik heb veel rust genomen, had vaste tijden met opstaan en mij aan te kleden en ging met een therapeut aan de slag, die mij heeft geholpen met de rode draad aan de slag te gaan. Het was mij een openbaring dat er nog heel veel van mijn jeugd omhoogkwam en dat ik zoveel gelijkenissen had met één of beide ouders. 

Ik had me dus wel met de oude patronen beziggehouden en ik herkende de meeste nu wel. Alleen had ik geen idee hoe ik dit in het dagelijks leven anders moest doen. Ik ging dus op zoek naar gereedschap. Tot op de dag van vandaag ontwikkel ik mij door naar nieuw gereedschap te kijken en in de afgelopen jaren heb ik heel veel gereedschap gevonden die mij geholpen hebben van het dagelijks leven een feestje te maken.
Het gereedschap die ik gevonden heb en het gereedschap die ik nog zal vinden in de toekomst zijn mijn sleutels tot geluk. Ze hebben mij verrijkt!

 

Ik wil deze waardevolle sleutels tot geluk met je delen, daarom bied ik je een prachtig en compleet programma aan, waarbij je je kritische stemmen gaat leren kennen, wat de functie van deze stemmen zijn en oefeningen om naar deze stemmen te luisteren, zodat je een andere stem gaat horen. Je eigen stem! 

 

In de sleutel tot geluk komen de volgende onderwerpen aan bod;

 • De kunst van observeren; onderscheid leren maken tussen de ‘realiteit’ en de ‘gedachten over de realiteit’.
 • Ja versus Nee; onderscheid leren maken waarvoor je kiest.
 • Gevoel en Gedachten; van je gevoelens leren houden.
 • De kracht van boosheid; inzicht in je kracht.
 • Bevrijden van schuld; schuld leren zien als een moment van verwarring. Een innerlijk conflict.
 • Persoonlijk contact waardoor ik nog gerichter je kan helpen, met o.a. familie opstellingen en regressie.
 • Shiatsu behandeling die je heling proces versnellen.

Nadat je de sleutel tot geluk programma hebt gevolgd heb je;

 • De mogelijkheid om bewuster keuzes te maken.
 • Meer regie over je eigen leven.
 • De kennis en het gereedschap om anders met je gedachten om te gaan.
 • Inzicht in hoe je je leven voor jou kan laten werken.
 • Begrip en inzichten hoe de burn-out is ontstaan.
 • Meer contact met je eigen lichaam. 
 • Lichaam en geest meer in balans.

“Boven je oude zelf uitstijgen, is afdalen naar de diepte om te kunnen transformeren  naar een vorm die bij je past”.

-ingspire-

Waar wil je zijn over 3 maanden?

Weet jij waar je over drie maanden staat als je nu niets doet? 
Als je het idee hebt dat de burn-out je is overkomen en je het idee hebt dat iemand buiten jou ‘ de schuld’ draagt van waar je nu in zit, zal je waarschijnlijk nog steeds boos zijn op de persoon die ‘ de schuld ‘ draagt en hoop je dat er iemand is die jou leven makkelijker, gelukkiger, liefdevoller maakt. Weet ook, dat NIEMAND verantwoordelijk is voor jou geluk, als alleen jezelf.

 

Weet jij waar je over drie maanden staat als je nu wel iets doet?
Als je nu wel iets doet, wel de stappen gaat nemen, pak je de regie terug van je eigen leven. Je geeft jezelf de kans om je mooiste leven te leven, doordat je bewuster je keuzes gaat maken en je gedachten kan her programmeren. Je bent degene die je eigen leven makkelijker, gelukkiger en liefdevoller maakt.

 

Alle sessies kosten 90,- euro incl BTW per keer.

De sessie duurt 90 minuten en zal een combinatie zijn tussen sleutel tot geluk en Qi change.

 

 

 

Let op! Shiatsu en hypnotherapie worden (meestal) vergoed door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent.

Contact

Key2joy

Anne Maria Gest

Flevostraat 47

1442 PT Purmerend

info@key2joy.nl

Praktijk gegevens

KvK: 69930244

BTW: NL001596121B05

LVNT: 21.005

RBCZ: 190389R

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement

Lid: 21.005

Licentie: 190389R