First step;  De weg naar binnen is de uitweg

Er is geen uitweg, uit de burn-out, zonder eerst naar binnen te gaan. Dit kan weerstand meebrengen, omdat je al een lange tijd vooral gefocust bent op wat er buiten je gebeurt. 

Vergeving is de sleutel naar binnen. Ik hoor je al afvragen, maar hoe vergeef ik? en deze ervaring van vroeger wil ik niet vergeven, dat was zo heftig. 

Ik weet het, maar juist door deze ervaringen te vergeven, bevrijd je jezelf. Is dat niet wat je wilt? Vrij zijn!

Is je realiteit nu dat je …

 

 • Alle ballen hoog wilt of moet houden.
 • Geen rust hebt in je hoofd.
 • Nul motivatie hebt om iets te doen.
 • Je verantwoordelijk voelt voor alles wat er gedaan moet worden.
 • Sterk wilt blijven overkomen op je werk en thuis
 • Alles je te veel is.

” Als je vrij wilt zijn, ben je dan ook bereid je eigen manier van naar ervaringen te kijken op te geven? “

Jaren voor mijn burn-out ben ik al in therapie geweest omdat ik moeite had mijn jeugd te verwerken. Dus toen ik de burn-out kreeg, was ik compleet verrast dat alle oude herinneringen opnieuw naar boven kwamen. Mijn jeugd, de pesterijen van school, de verslavingen, echt alles kwam weer naar boven. Ik realiseerde me dat ik weer in therapie moest gaan, maar nu om de rode draad ( de reden waarom ik altijd op dezelfde manier bleef reageren op bepaalde situaties) te vinden en naar binnen te gaan.

Tuurlijk was ik allang in therapie geweest jaren geleden, maar achteraf gezien heb ik toen geleerd om met de oude herinneringen om te gaan. Begrip te hebben voor de mensen, die in mijn ogen een deel van mijn leven hadden bepaald. Begrip te hebben waarom ze dingen wel of niet gedaan hebben. Ik was alleen vergeten om te kijken wat het mij mij had gedaan. Ik mocht de diepte in, dit is waarom ik de burn-out heb gekregen.

Ben je ook al eerder in therapie geweest? Of wordt dit je eerste keer? Of wil je eigenlijk geen therapie? Een beetje rust, netflixen en wandelen, dan kom je er wel. 

Weet je dat minimaal 25 % van de mensen met een burn-out, ook een tweede krijgen. De kans op schade met een tweede burn-out is ook groter dan bij de eerste. 

” Als je doet wat je al deed, krijg je wat je al kreeg”.

Ik leerde in therapie de rode draden te herkennen. Ik leek in reageren heel veel op de ene ouder en mijn kritische stemmen, die alleen maar strenger werden naarmate ik ouder werd, hoorde ik ook weleens bij de andere ouder. Door te voelen wat mijn pestverleden voor mij was, merkte ik dat ik heel graag onzichtbaar wilde zijn. Mezelf het liefst zo klein mogelijk wilde maken. Ook kwam de andere kant naar boven, dat als ik zeker wist dat ik het kon, ik mezelf er helemaal in kon wentelen, in de hoop dat iemand het opmerkte en zijn waardering uitsprak. Ik had een eetverslaving waarbij ik alleen maar dikker en dikker werd. Ik voelde niets meer. Mijn lichamelijke muur werd steeds groter. Ik zag eindelijk in dat als ik kritiek ontving, van mezelf ( en ik was heel kritisch voor mezelf) of van een ander,  de koelkast mijn beste vriend was. Het werd tijd dat ik ging inzien dat ik het waard was om hier te zijn. Dat kritiek er voor zorgde dat ik me slecht ging voelen. Ik ging mezelf afvragen of de kritiek die ik mezelf gaf ook echt nodig was. Meestal was het antwoord Nee. 

Herken jij ook de rode draden in je leven. Heb je weleens van die momenten dat je denkt.” oh, als ik dit doe of zeg dan lijk ik wel een beetje op …”. Of zijn er ervaringen uit je verleden die je vandaag nog bezig kunnen houden?

Mijn scriptie voor hypnotherapie heet binnenstebuiten en gaat over cliënten met een burn-out of burn-out verschijnselen. Vandaar dat mijn hypnotherapie sessies ook binnenstebuiten heten. 

Met hypnotherapie gaan we terug naar de kern d.m.v. regressie, BJT (bevrijd jezelf therapie), reïncarnatie, familie opstellingen, werken met persoonlijkheidsdelen en nog meer methodes. We kiezen tijdens de sessie de methode die het beste werkt voor hetgeen wat zich aandient.

 

 

De binnenstebuiten sessies zijn bedoeld om hetgeen wat onbewust is, bewust te maken.

Reageer of doe je dingen op de automatische piloot, terwijl je je er eigenlijk niet prettig bij voelt?

Als je een automatische reactie of actie wil veranderen, zul je eerst moeten weten waar deze automatische reactie vandaan komt.  Met binnenstebuiten gaan we op onderzoek uit naar waar dit is ontstaan en welke overtuigingen hieraan vastzitten. 

Nadat je Binnenstebuiten hebt gedaan zul je;

 • Inzicht hebben in de rode lijnen, die je nu nog automatisch laten reageren of tot actie doen overgaan.
 • Begrijpen waarom je de dingen doet zoals je nu doet.
 • Verwerking van je verleden.
 • Kunnen vergeven.
 • Zul jij je beter voelen, omdat je jezelf gaat zien voor wie je benten niet voor wat je doet.
 • En alles wat er verder nog naar boven komt tijdens de sessies

“Boven je oude zelf uitstijgen, is afdalen naar de diepte om te kunnen transformeren  naar een vorm die bij je past”.

-ingspire-

Waar wil je zijn over 3 maanden?

Weet jij waar je over drie maanden staat als je nu niets doet? 
Als je het idee hebt dat de burn-out je is overkomen en je het idee hebt dat iemand buiten jou ‘ de schuld’ draagt van waar je nu in zit, zal je waarschijnlijk nog steeds boos zijn op de persoon die ‘ de schuld ‘ draagt en hoop je dat er iemand is die jou leven makkelijker, gelukkiger, liefdevoller maakt. Weet ook, dat NIEMAND verantwoordelijk is voor jou geluk, als alleen jezelf.

 

Weet jij waar je over drie maanden staat als je nu wel iets doet?
Als je nu wel iets doet, wel de stappen gaat nemen, pak je de regie terug van je eigen leven. Je geeft jezelf de kans om je mooiste leven te leven, doordat je bewuster je keuzes gaat maken en je gedachten kan her programmeren. Je bent degene die je eigen leven makkelijker, gelukkiger en liefdevoller maakt.

 

Alle sessies kosten 90,- euro incl BTW per keer.

De sessie duurt 90 minuten en zal een combinatie zijn tussen binnenstebuiten en Qi change.

 

 

Let op! Shiatsu en hypnotherapie worden (meestal) vergoed door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent.

Contact

Key2joy

Anne Maria Gest

Flevostraat 47

1442 PT Purmerend

info@key2joy.nl

Praktijk gegevens

KvK: 69930244

BTW: NL001596121B05

LVNT: 21.005

RBCZ: 190389R

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement

Lid: 21.005

Licentie: 190389R